Kiosker, stands og annet
Oppdatert over en uke siden

Kiosker og annet hardware

Vi har bygget Gjestebok.com som en web-applikasjon av en god grunn, vi vil at den skal være tilgjenglig på alle flater, og at nye og eksisterende kunder skal kunne benytte den sammen med det utstyret de allerede har tilgjengelig. Men mange kunder velger også å kjøpe inn utstyr spesielt tilpasset.

Her finner du litt informasjon om hvilke vi tilbyr, finner du ikke det du leter etter her så ta kontakt med oss så finner vi løsningen som passer akkurat din bedrift!

Stands og kiosker (Nettbrett)

Vi kan tilby kiosker spesielt tilpasset iPads og andre nettbrett, med alle nødvendigheter som strekkodeleser og printere bygget inn. Dette minimerer rotet og potensielle feilkilder som kabler som henger og slenger. Og ikke minst som ser langt bedre ut i resepsjonen din.

For iPad og Android nettbrett (Samsung) tilbyr vi følgende bordstående, vegghengt og frittstående kiosker:

Bordstående

Denne modellen  er laget spesielt for å sikre nettbrett for offentlig bruk, og har en svært stødig base og en slitesterk, ripe-resistent overflate.

Den er justerbar og kan være vinklet slik at det passer til høyden på resepsjon og den besøkende.

Vegghengt

Vår vegghengte modeller tar liten plass og kan monteres enkelt på vegg samtidig som kabling etc kan gjemmes bort i basen av enheten.

Frittstående

Vår fristtående modeller er bygget i stål og ubrytelig termoplast, og er like holdbare som de er elegante.

Denne frittstående kiosken er laget for å sikre nettbrett for offentlig bruk, og har en kraftig, ikke-tipp base og en stor, låsbar kropp med god plass til tilbehør og merkevarebygging, se mer om tilpasset branding av kiosker lenger ned i denne artikkelen.

Frittstående med infoskjerm:

Denne frittstående modellen lar deg benytte både gjestebok for å registrere gjester, men også vår infoskjerm-løsning for å vise tilpasset informasjon til dine gjester. Dette kan være for eksempel informasjon tilpasset arrangementet den besøkende skal til.

Ta kontakt for mer informasjon om hvordan denne løsningen kan passe inn i din bedrift.

Ekstrautstyr til kiosker

Penn

Denne brukes til signatur av NDA eller andre avtaler ved innsjekk / utsjekk. Dette er ofte relevant når Gjestebok.com brukes der hvor adgang er begrenset eller man har spesielle hygiene krav som den besøkende må signere på.

Strek- og QR-kodeleser

Få strekkodeskanning til din besøksløsning med en strekkodeskanner montert rett under kioskrammen. Denne kobles direkte til tabletten via kabel.

Dette tillegget lar deg oppnå en helt ubemannet resepsjon hvor besøkende kan sjekke inn uten å skrive inn noe om de er forhåndsinvitert, og sjekke ut ved å selv skanne strek- eller QR-koden.

GFS4170-modellen støtter alle standard 1D strekkoder, mens GFS4470 har omnidireksjonell skanning og legger til støtte for populære 2D strekkoder, inkludert QR-koder, PDF417 og mange stablede, sammensatte og postnumre. Skannede data returneres som HID-tastaturinngang.

Dette tillegget inkluderer strekkodeleser med integrert USB-grensesnittkabel og aluminiumsbeslag. IOS-modellen inneholder Apples strømforsyning, som gir pass-through-strøm til iPad samtidig som den kablede tilkoblingen til skanneren.

Batteribank

Hold nettbrettet ditt oppladet når strømmen ikke er tilgjengelig. For de som vil ha med besøksløsningen sin på messer og andre steder hvor strøm kan være vanskelig å finne tilbyr vi en batteribank som kan brukes sammen med iPad, Android og Windows løsningene.

Merk: Dette batteriet passer inn i våre frittstående-modeller for et ryddig, kabelfritt utseende.  Batteriet ikke passer inn i våre bordstående, vegghengte modeller,  men kan monteres utenfor.

Vær oppmerksom på at batterikapasiteten på 185 watt-timer overskrider grensen for litiumionbatterier tillatt på de fleste flyreiser.

Spesifikasjoner

• 50000 mAH, 185 watt-timer kapasitet

• 8.1" x 5.3" x 1.3"

• 1,26 kb

Dette oppladbare litiumionbatteriet har en 20V / 3A, en 12V / 2.5A, to 5V / 2.1A og to 5V / 1A utganger og har LED-indikatorer for å vise gjenværende strøm.

I tester kjørte denne batteripakken en iPad Air 2 i omtrent 34 timer og en 12,9-tommers iPad Pro i ca 24 timer. Testing ble utført på fullt ladede enheter ved full lysstyrke med lett internettbruk.

Tilpasset branding av kiosker

Mange vil ha sitt eget preg på utstyret, enten om det er snakk om en vanlig bedrift eller selskaper som spesialiserer seg på messer og lignende. Gjestebok.com kan også brukes til å samle inn leads ute på stands og på messer. Enkel 3 steg registering gjør at du ikke kommer til å miste et lead fra en messe igjen. Våre designere og grafikere vil bistå i å tilpasse din kiosk slik at den får ditt brand.