Endre rekkefølge på firma

Endre rekkefølgen på firmaer i velkomstskjermen

Oppdatert over en uke siden

Om resepsjonen betjener mer enn ett firma så vil det være ønskelig å vise selskapene på velkomstskjermen, samt tilpasse visningen.

Slik gjør du det:

Endre rekkefølgen:

1. Gå til Innstillinger --> Firma

2. Velg firmaet du vil flytte på og bruk pilene opp og ned for å endre plasseringen.

3. Når du har fått firmaet på ønsket plassering så trykker du på lagre-ikonet. Start selvbetjeningen igjen før å bekrefte at endringen er slik du vil ha de.

Om endringene ikke trår i kraft med en gang kan du forsøke følgende:

1. Bekreft at endringene ble lagret ved å gå inn til "Innstillinger --> Firma" og kontrollerer listen.

2. Bekreft at maskinen har tilgang til databasen. se "Slik feilsøker du tilgang til databasen".

3. Avslutt og start selvbetjeningen igjen på alle selvbetjeningsterminalene tilknyttet samme database (som regel alle maskinene i samme resepsjon).

Om du fortsatt ikke får det til så kan du trykke på chat-ikonet nederst i høyre hjørnet på denne siden, eller sende oss en e-post på support@digfab.no

Vi ønsker alltid å bli bedre på å lage godt innhold som hjelper deg med å bruke våre applikasjoner, så benytt deg gjerne av ikonene under her for å gi oss en tilbakemelding på om denne artikkelen hjalp deg.

Takk :)