Kalibrasjon av berøringsskjermer

Denne artikkelen gjelder de fleste Elo-Touch skjemer med Windows 10

Gjestebok avatar
Skrevet av Gjestebok
Oppdatert over en uke siden
  1. Gå til kontrollpanel,  dobbeltklikk på "Elo Touchscreen"-ikonet

2. Trykk på "Align" for å starte kalibrasjonen.

3. Trykk på blinkene etterhvert som de vises på skjermen.

Følg resterende veiledning for å fullføre kalibrasjonen.

Om du fortsatt ikke får det til så kan du trykke på chat-ikonet nederst i høyre hjørnet på denne siden, eller sende oss en e-post på support@digfab.no

Vi ønsker alltid å bli bedre på å lage godt innhold som hjelper deg med å bruke våre applikasjoner, så benytt deg gjerne av ikonene under her for å gi oss en tilbakemelding på om denne artikkelen hjalp deg.

Takk :)