QS Gjestebok
Tilpass din Gjestebok
Legg til lokasjon i innsjekksflyten

Slik ser du enklere hvilken inngang dine gjester sjekker inn på.

Gjestebok avatar
Skrevet av Gjestebok
Oppdatert over en uke siden

Følg denne enkle veiviseren for å legge til et felt som lar de ansatte enkelt se hvor den besøkende ankommer.

1. Gå til Felt / Tekster

2. Opprett et nytt felt og flytt til ønsket plassering ved hjelp av pilene.

2.1 Velg felttype "Liste", skriv inn lokasjonene på hver sin linje. Trykk på lagre-ikonet eller velg Fil --> lagre for å spare endringen.

2.2 Gå til "Innstillinger" og i meldingsfeltene for SMS og E-post legger du til navnet i klammer for feltet du opprettet. I dette eksempelet er det "[Lokasjon]".

3. Den ansatte får da en melding når en ny besøkende registreres med lokasjonen som ble valgt i selvbetjeningsmodulen.

Om dere ønsker å gjøre samme endringen på e-poster som sendes ut brukes samme tilnærming som i pkt 2.2, men da endres e-post og ikke SMS feltet.

Om du har noen spørsmål bare ta kontakt med oss via chat eller e-post