Brukerstøtte
Support
Teamviewer QuickSupport på iOS

Slik aktiverer du skjermdeling på iOS (iPad)

Oppdatert over en uke siden

En begrensning i iOS er at man ikke kan fjernstyre enhetene, men man kommer et godt stykke på vei ved å kunne aktivere skjermdeling.

Først sjekker du om Teamviewer er installert på enheten din (Alle iPader levert av oss har dette). Om den ikke er levert av oss, og du ikke har det installert kan du laste ned og installere via App Store på den enheten du vil ha bistand på.

Så kan du følge disse enkle stegene:

1. Start Teamviewer QS ved å klikke på ikonet på hjemskjermen. Det første du blir presentert med er din sesjonsID, denne trenger vår medarbeider som skal hjelpe deg i andre enden.

Teamviewer ikonet ser slik ut:

2. Aktiver skjermdeling ved å sveipe opp fra bunnen av skjermen, og hold inne på "opptaksikonet" til du får muligheten til å velge Teamviewer. Så velger du start broadcast og går tilbake til TeamViewer applikasjonen.

Se denne korte  videoen om du er usikker på hvordan du løser dette: