4. Ny selvbetjeningsmaskin

Kom i gang med selvbetjening

Oppdatert over en uke siden

Det første du trenger å gjøre er å installere Gjestebok Selvbetjening på maskinen.

Minstekrav:
OS: Windows 10 / iOS 9
Minimum: 150M ledig diskplass
RAM: 1GB

Merk: På Windows må brukeren som skal kjøre applikasjonen være medlem av den lokale Administrator-gruppen.

Når du har lastet ned og fullført installasjonen av Gjestebok Selvbetjening så kan du sette opp terminalen i Gjestebok.no.

• Gå til innstilinger (1) og deretter enheter (2) (link)

• Skriv inn ett passende navn (1). Dette navnet vil være synlig for ansatte som mottar varslinger pr e-post.

• Så velger du lokasjonen (2) enheten skal plasseres ut på. Deretter inngangen (3) den er plassert ved.

• Velg «Legg til enhet», eller «Lagre og legg til» for å legge til en ny enhet med en gang.

Navnet du gir enheten er en del av varslingen til de ansatte. Se eksempel:

Eksempelvis kan du bruke navnet «Hovedinngang» om selvbetjeningsmaskinen skal stå i hovedinngangen. På samme måte kan det gi mening å gi enheten navnet «Resepsjon 2etg» om den står i Resepsjonen i 2 etasje.