2. Opprett ett firma

Slik oppretter du et firma

Oppdatert over en uke siden

Det første du trenger å gjøre er å lage en Lokasjon, et Firma og noen medarbeidere. Dette er det grunnleggende du trenger for å komme i gang med å registrere dine gjester.

Nå skal vi opprette firmaer. Firmaer kan være på flere lokasjoner, og en lokasjon kan ha flere firmaer. Som for eksempel, et kontorbygg med flere leietakere.

For å opprette ditt første eller et nytt firma går du til: Medarbeider --> Firma.

Fyll selskapsnavn, en standard e-post adresse og telefonnummer. Velg hvilken lokasjon(er) du ønsker å binde dette selskapet til.

Til slutt kan du laste opp en logo.

Du kan nå velge "Lagre og legg til" for å opprette et nytt selskap med en gang, eller du kan velge Legg til selskap og gå videre.