Besøksvilkår

Slik aktiverer du og legger til besøksvilkår

Oppdatert over en uke siden

Noen bedrifter og lokasjoner krever at den som besøker skal godkjenne en tekst. Det kan være helsemessig eller for eksempel en NDA.

• Flytt bryteren over til Aktiv.

• Deretter må du definere tekstene som skal stå på de lokasjonene du har aktivert Besøksvilkår på.

• For å gjøre dette går du til Medarbeidere > Lokasjoner.

• Trykk deretter på "..."-ikonet og velg språket du ønsker å legge til besøksvilkår på.

NB: Dette henger sammen med språket som er satt som standard på besøksmaskinen, men også om gjesten selv velger språk. Om du har definert besøksvilkår bør du derfor lagre en tekst for alle de tilgjengelige språkene (Denne kan godt være engelsk for alle språk for eksempel.)

• Når du har valgt språk må du oppdatere teksten (eller legge til for første gang). Tittelen (1) vises ikke til gjesten.

• Du kan bruke de tilgjengelige verktøyene for å redigere teksten (2). Blant tilgjengelige formatteringer er: Lister, kursiv, fet skrift, nummerert liste, lenke, og høyre/venstre justering.

• Når du er fornøyd med teksten du har skrevet (3) så kan du trykke på lagre (4) for å definere teksten.

Det tar 10-15 minutter før denne teksten oppdateres. Om du ønsker en hurtigere oppdatering kan du  starte og stoppe applikasjonen på besøksmaskinen.