Gjestebok.no v1
Ta imot besøkende
Slik bruker du evakueringsfunksjonen

Bli kjent med evakueringsfunksjonen

Oppdatert over en uke siden

Del 1 - Send en evakueringsmelding

I Gjestebok.no har vi bygget inn en funksjon for å varsle ansatte og besøkende ved en  eventuell hendelse.

For å igangsette en evakuering trenger du bare å trykke på Evakueringsknappen, som ser slik ut:

Dette tar deg til evakueringsskjermen hvor du velger hvem du ønsker å varsle, samt hvordan.

Når du trykker på Evakuer så sendes meldingen via e-post og SMS (eller en av disse om du har valgt annerledes).

Eksempel på evakueringsmelding:

SMS:

E-post:

Ved igangsettelse av evakuering vil brukeren som har utført handlingen motta SMS og e-post med direktelink til evakueringslisten, denne magiske lenken gir tilgang til evakueringslisten uten pålogging så lenge alarmen er aktiv.

Denne kan også nås via kontrollpanelet under "Aktive alarmer".

Her kan du få tilgang til evakueringslisten, eller avbryte evakueringen.

Eksempel på evakueringsliste på mobil:

Del 2 - Tilpass Evakueringsmeldinger

Om du allerede har definert en tekst pr lokasjon vil den automatisk komme opp når du trykker på evakueringsknappen, hvis ikke vil du måtte gå til Innstillinger > Innstillinger Lokasjon og definere teksten pr lokasjon der. Husk å trykke «Lagre» og deretter endre til neste lokasjon om du vil definere flere.

Slik endrer du lokasjon:

Merk: Vi anbefaler korte, konsise evakueringsmeldinger på to språk. Lokalt + engelsk.