Teamviewer Pilot

Brukerstøtte via utvidet virkelighet

Oppdatert over en uke siden

Hva er det?

Vi er alltid på utkikk etter bedre måter å gjøre brukerstøtte på og Teamviewer Pilot er et produkt som lar oss gjøre nettopp det. Ved å bruke AR (utvidet virkelighet) så kan vi langt enklere enn tidligere bistå våre kunder med å løse problemer kjappere.

Teamviewer Pilot er også noe vi benytter i kartlegging av lokasjoner og i instruksjonsvideoer .

Kom igang

Det er utrolig enkelt å komme i gang med. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Team Viewer Pilot til din enhet (mobil / nettbrett), ved å bruke en av lenkene under.

Etter at applikasjonen er installert så trenger du å gi den tilgang til kamera og mikrofon. Deretter deler du din Teamviewer ID som er på startskjermen i applikasjonen med den som skal bistå deg.

Utfordringer eller spørsmål? Ta kontakt med oss i chatten.